Cilj naše agencije je da svojim klijentima pružimo usluge kvalitetnog i ugodnog privatnog smještaja u mjestu Malinska i njenoj okolici te da Vam pomognemo u organizaciji Vašeg boravka na otoku Krku.

Sve ono o čemu maštate kada organizirate svoj odmor mi Vam možemo pružiti, od čistog mora i preljepih plaža, tišine,mirisa borova, gastronomskih specijaliteta regije, raznovrsnih zabavnih sadržaja te Vrhunske usluge naših djelatnika.

Kroz stalne i cjelogodišnje edukacije našeg mladog, komunikativnog i motiviranog tima trudimo se i uspijevamo svake godine zadovoljiti sve više kriterije gostiju koji nam dolaze.

Turistička agencija "Apolinar"d.o.o. osnovana je 1994. godine u nekada malom ribarskom mjestu a sada poznatoj turističkoj destinaciji Hrvatske, Malinskoj

Agencija uspiješno posluje sve te godine a naše dugogodišnje iskustvo rezultiralo je brojnim zadovoljnim turistima koji nam se iz godine u godinu ponovno vraćaju.

Briga o našim gostima ne prestaje nakon što im nađemo smještaj,nego tek tada počinje jer želimo Vaš odmor učiniti nezaboravnim i najljepšim koji ste proveli do sada.

Vaš Apolinar team!

vedro

19.6°C

Vedro

Vlažnost: 50%

Vjetar: 1.34 m/s

Sri

blaga naoblaka

12/20°C

cet

raštrkani oblaci

13/20°C

Pet

isprekidani oblaci

15/20°C

Istražite Veneciju s nama

Doživite Veneciju s nama!Naš dnevni izlet počinje vožnjom brzim i udobnim katamaranom.Po dolasku u Veneciju prošetet ćemo se preko mnogih mostova, kroz uske uličice, pored povijesnih zgrada, sve do slavnog trga sv. Marka. U slobodno vrijeme možete se odmoriti uz kavu na nekom romantičnom trgu,... uživati u pogledu na renesansnu arhitekturu grada, dok brzi taxi gliseri klize niz kanal Grande ili ispod mosta Rialto,.... možete se voziti gondolom kroz kanale i otkriti pravu romantiku Venecije!  
Pročitaj više

Radno vrijeme

Ljetno
Svaki dan:  08.00-21.00

Zimsko
Pon-pet: 08.30-13.00,
subota nedjelja: zatvoreno

logo-malinska

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.